Preview Mode Links will not work in preview mode

Vid mogen ålder

Dec 26, 2018

Hans och Gillis vill tacka er lyssnare, i ett lite kortare avsnitt, för det gångna året. Det bjuds på dikter samt kloka ord av Hans till en bakgrund av ljuv musik. God jul!


Dec 12, 2018

Nu vankas det juletider och vi får i veckans avsnitt höra Hans och Gillis ge oss svaren på frågor kring julkryddor! Varför dricker vi glögg? Vilka medicinska fördelar har den välsmakande juldrycken? De pratar även om vikten av källkritik samt hemska uppmaningar till ungdomar på nätet.

Fortsätt gärna att...


Nov 28, 2018

Vad är Mårten Gås och varför firar vi det? Hans och Gillis är tillbaka denna vecka med intressanta fakta om farsdag och morsdag! Vad beror det på att vi kan se döda öar i skärgården? Gillis kommer med nya spännande tips till alla bokmalar och vi får höra diskussioner om hedersmord.

Fortsätt gärna att...


Oct 31, 2018

Hösten är här med regn, rusk och allt vad det innebär! Varför har vi sommar- och vintertid? Hans och Gillis dyker in på samtal om världens underverk och resor. Vi får även en uppdatering om Gillis teaterkarriär bland massor av annat!

Fortsätt gärna att skicka synpunkter, tankar och frågor till


Oct 17, 2018

Gillis har träffat sexologen Birgitta Hulter! En mycket intressant intervju där frågor om problem i sexualiteten tas upp samt om vikten i att prata med varandra. Avtar verkligen sexualiteten när man blir äldre? Vad beror det på om man förlorar potensen när man blir äldre? Fungerar Viagra?

Fortsätt gärna att...